Kategorier
Brix Design GastroMax

Brix Design GastroMax

Gør madlavningen nemmere med produkterne fra Brix Design GastroMax. Intet køkken er fuldendt uden produkterne fra denne fremragende serie af køkkenudstyr fra GastroMax. Ofte har vi en tendens til at vurdere vores køkkens funktionalitet ud fra de store maskiner og ting, som for eksempel blendere, mikrobølgeovn og riskoger, som vi har stående fremme på køkkenborde og i skabe. 
Mærke
  Pris

  [Price]

  DKK 0
  DKK 0
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Men selvom de store maskiner er sjove og smarte, så er det ikke dem, som danner fundamentet for at køkkenet kan fungere. Grydeskeer, spatler piskeris, pastaskeer og lignende udstyr er nemlig essentielle redskaber, når der virkelig skal udøves magi i køkkenet. 

  Brix design GastroMax har med deres køkkenudstyr virkelig regnet det ud. Disse redskaber har flere store fordele, som helt sikkert vil komme til at gøre en stor forskel i køkkenet. For eksempel er de alle produceret i hårdt, men fleksibelt, sort plastic. Den sorte plastic bliver ikke så nemt slidt og grimt at se på som træ, og så afgiver det heller ikke samme lugt og smag til maden. Desuden er den sorte farve flot og passer godt ind i langt de fleste køkkener. Kombineret med de mere end rimelige priser, så gør dette køkkenudstyret fra GastroMax til en yderst favorabel investering.

  Køb hele serien og skab harmoni i dit køkken. Serien fra GastroMax kan sagtens købes hver for sig, hvis man lige mangler en grydeske eller et piskeris. Men den kan også med fordel købes samlet. På den måde får man et bedre helhedsindtryk, og man får samtidig udstyr af den bedste kvalitet i sit køkken. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret