Kategorier
Brix Design OXO

Brix Design OXO

Nye muligheder med Brix Design OXO good grips. Brix Design OXO er en serie inden for Brix Design, der er en dansk design-virksomhed med base i Stege på Møn. Brix Design skaber og designer praktiske og innovative redskaber og produkter til blandt andet køkkenet. Ønsket er at skabe produkter, der kan være en god hjælp i hverdagen. Der er, udover designet, desuden lagt stor vægt på den gode kvalitet og fornuftige priser.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 55
  DKK 600
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Brix Design OXO er en serie af ergonomisk korrekte køkkenredskaber i god kvalitet. De er behagelige at arbejde med, og de er holdbare og praktiske. Hos KopK er der et fint udvalg af OXO-redskaber. For eksempel findes der flere forskellige frugt- og grønt-redskaber såsom en enkel melonudskærer, mandolinjern, salatslynge, en smart mangodeler, en 3-i-1avocado deler og en praktisk ananasudskærer.
   
  Dåseåbner, hjulpisker og pizzahjul er også blandt de behagelige produkter fra Brix Design OXO, man kan finde hos KopK. Er det blot et målebæger eller noget udstyr til for eksempel salat, man mangler, er der også her noget at vælge imellem. Der er også disse produkter OXO Cirtonrivejern, Julienneskræller, Brix Design OXO Stort silikone dørslag, OXO Isske m. udskyder og OXO Salatskærer med Skål.

  Tag på opdagelse. Så gå på opdagelse hos KopK og find netop dét Brix Design-produkt, der passer til din smag og dit behov. Der er masser af muligheder, og der er store chancer for at finde noget nyt og spændende. Produkter, man ikke anede fandtes - til behov man ikke troede, man havde. Eller ikke troede, man kunne få dækket…

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret