Kategorier
Brix Design WaterTracker & LunchBox

Brix Design WaterTracker & LunchBox

Drikkedunken som passer på dig og miljøet. WaterTracker drikkedunkene fra Brix Design findes i flere forskellige farver, findes både i en 0,5 liter og en 0,75 liter udgave. Drikkedunkene er lavet i tritan, og er derfor 100 % fri  for både bisphenol A, PVC, phthalater og tungmetaller. Bisphenol A har den senere tid været meget oppe i medierne, da stoffet, som bl.a. kan findes i plastik, menes at være hormonforstyrrende for mennesker.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 63
  DKK 72
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
   Derfor bør man, når man vælger drikkedunk og madkasse sikre, at plastikken benytte til fremstillingen ikke indeholder Bisphenol A. Fordi at drikkedunkene og madkasserne fra Brix Design er lavet i tritan, så kan de tåle både varme og kolde retter og drikke, samt at komme i opvaskemaskinen. Derudover er drikkedunken 100 % vandtæt, så det kan være slut med vandskader i f.eks. skoletasken. 

  En forkælelse for alle skoleelever og studerende. Drikkedunken og madkassen fra Brix Design er den helt perfekte gaveide til skoleelever og studerende, som har brug for en trofast ven til at overleve skoledagen. Drikkedunkene og madkasserne findes i et lækker design i flotte farver. Desuden har drikkedunkene en måleenhed på siden, så man kan holde styr på, hvor meget man egentlig får drukket dagligt. 

  Det er vigtigt at få drukket en vis mængde vand dagligt, da indtagelse af rigelig væske hjælper en til at være mere fokuseret i timerne. Drikkedunken og madkassen har en passende størrelse, som gør at de nemt kan være i diverse skole- og sportstasker. Derudover kan drikkedunken sagtens benyttes udenfor skolen f.eks. til sport eller andre former for fritidsaktiviteter. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret