Kategorier
Brix

Brix

Brix – smart og praktisk hjælp i køkkenet. I stege på Møn driver de to brødre Brix-Hansen virksomheden Brix Design, et stærkt dansk design. De skaber et væld af praktiske og innovative redskaber til dagligdagens store og små udfordringer i blandt andet køkkenet. Der er lagt vægt på, at produkterne er i en god kvalitet, holdbare, behagelige at arbejde med og til en fornuftig pris.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 23
  DKK 600
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Når man ser nærmere på produkterne fra Brix, fornemmer man da også spændende redskaber til mangt et behov. Desuden er det lækker kvalitet og flot design til priser, man kan være med på. Det ergonomiske er der også taget højde for, hvilket kan være en ekstra hjælp for rigtig mange mennesker i det daglige. Ikke mindst, hvis man for eksempel er plaget af gigt.

  Mange gode muligheder. Man kan for eksempel få en ergonomisk brødkniv, der ligger rigtig godt i hånden og mindsker belastningen af håndleddet. Der er også gode bud på flaske- og metallågsåbnere, der virkelig kan gøre en forskel for folk, der udfordres af de typer låg. Der er masser af god hjælp at hente hos Brix – også til de ting, der bare gerne må gå lidt hurtigt. For eksempel kan man hurtigt og let lave en gang råkostsalat med det alsidige mandolinjern. Eller man kan klargøre sin salat i en fart med den smarte salatslynge og som i Julienneskræller, pisker, Kartoffelskræller, Dåseåbner, V-Mandolinejern og Salatslynge. Men er man blot på udkig efter en ny pensel eller palet - eller et smart piskeris, er Brix bestemt et godt sted at kigge. Det er skønt dansk design i god kvalitet og med alsidige egenskaber.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret