Kategorier
Brix Design

Brix Design

Praktisk og smart i køkkenet med Brix Design. Med base i Stege på Møn driver de to brødre Brix-Hansen det danske design-firma Brix Design. Med ønsket om at skabe ”små hjælpere” til hverdagens små og store udfordringer i blandt andet køkkenet, er Brix-brandet blevet til. Udover designet er der naturligvis også lagt vægt på en ordentlig kvalitet til fornuftige priser.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 23
  DKK 585
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Brix Design står for flere serier af redskaber og produkter, blandt andet Brix Oxo og Brix GastroMax. Serierne har hvert deres ”område” inden for udstyr og redskaber. Fælles for dem er den gode kvalitet og flotte design. Hos KopK findes der et fornuftigt udvalg af flere serier fra Brix Design, og der er produkter til hver en smag og mangt et behov.
  Mange muligheder 

  Prøv for eksempel en af de behagelige kartoffelskrællere, der altid er behagelige at arbejde med. Eller lav smart mad med OXO Spiralizer, der kan ændre dine grøntsager til pastalignende mad. Derudover findes der håndredskaber som pensler og piskeris i alskens flotte farver – og drikkedunke ligeså. Der er desuden et fint udvalg af egentlige hjælpemidler til for eksempel gigtramte, der kan have større udfordringer i køkkenet end andre. Ergonomisk korrekt brødkniv og praktiske låg- og flaskeåbnere er eksempler herpå og som Brix Design OXO Julienneskræller, Hjulpisker, Kartoffelskræller Y-model, Dåseåbner "Snap-lock", OXO V-Mandolinejern og Mini Salatslynge. 

  Så gå på opdagelse hos KopK og find netop dét Brix Design-produkt, der passer til din smag og dit behov.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret