Kategorier
Etly Klarborg Jul & Nisser

Etly Klarborg Jul & Nisser

Etly Klarborg julepynt og nisser. Hvis julen for dig er lig med hygge og masser af pynt i dit hjem, vil Etly Klarborgs søde julepynt og sjove nisser være lige det, som du mangler i dit hjem. Etly Klarborg har lavet nisser, siden hun var barn, og lever i dag af at lave de søde og sjove nissefigurer. Hver figur er unik. Det vil sige, at den har sit eget navn og sin egen personlighed. Nissernes navne og personligheder er ofte inspireret af personer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 59
  DKK 3000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Som Etly Klarborg kender eller har mødt. For eksempel har hendes tre sønner en nisse hver. Det er meget muligt, at der findes en nisse med dit barns eller barnebarns navn. Navne som Vilhelm, Cecilie, Peter, Frida, Noah, Nicolai, Maja, Anne, Bette Etly, Store Trine, Villum, Vibe, Marinus, Sofia, Albert, Sigrid og mange flere. Det vil være en sjov eller sød gave at give ham eller hende i løbet af december. De fleste af nisserne køber du enkeltvis. 

  Det gør det muligt for dig at udvælge lige præcis de nisser, som du gerne vil have. Nogle nisser kan du dog også købe i par. Det er nisser, hvor Etly Klarborg har tænkt, at de hører sammen. Med nissernes navne og personlighed bliver det nemt for dig at finde på små historier om dem. Det kan for eksempel være sjovt at gøre sammen med dine børn eller børnebørn. 

  Julepynten fra Etly Klarborg kan du bruge sammen med nisserne eller bruge den for sig selv. Det kan for eksempel være små træhuse eller trækvogne, som nisserne kan sidde i. Det kan også være julesokker og adventslys, som du kan bruge for sig selv. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret