Kategorier
Etly Klarborg Påske

Etly Klarborg Påske

Fin påskepynt fra Etly Klarborg. Det er ikke kun til jul, at du kan pynte op med Etly Klarborgs fine og finurlige små figurer. Også til påske har du mulighed for at sætte de små figurer rundt omkring i huset, så de kan give liv og stemning til dit hjem. 
Til påske har Etly Klarborg lavet en række lam, harekillinger, ællinger og kyllinger, der kan ligge og lave kunster på dit bord, i vindueskarmen og på hylderne i reolen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 26
  DKK 115
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De har alle et unikt udtryk, hvor der er fokus på det søde og det sjove i dem. Det er derfor nogle figurer, som både børn og voksne vil elske. 

  For Etly Klarborg er det vigtigt, at hver figur har sin egen historie. Det er noget af det, der gør mærket så unikt. Hver lille figur har derfor sit eget navn. Det gør det nemt for børn og barnlige sjæle at finde på små historier om figurerne. 

  Du køber figurerne enkeltvis og kan derfor nemt selv vælge, hvordan du vil kombinere dem. Det kan være, at du gerne vil have tre lam liggende. Det kan også være, at du gerne vil have et lam, en harekilling og en kylling. Det er helt op til dig. Du kan selvfølgelig også vælge at have mange flere figurer stående. 

  Figurerne er tre centimeter høje, og det vil derfor være nemt at få dem til at passe ind i dit hjem. De kan ligge i en meget smal vindueskarm, på krydderihylden eller på badeværelset og være med til at give noget ekstra påskestemning til dit hjem. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret