Kategorier
Etly Klarborg Trolde

Etly Klarborg Trolde

Etly Klarborg Trolde er søde nips man bare må eje. Siden 1986 har Etly Klarborg designet både små nisser og trolde som bruges i mange danske hjem som nips hele året rundt. Når det er tid til at pakke nisserne væk, kan man med fordel stille Etly Klarborg trolde frem i stedet, således at disse kan pynte huset op med deres små smil, finurligheder og drilske udseende. Der findes mange forskellige Etly Klarborg Trolde, der findes i forskellige størrelser og designs.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 200
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Et af de nyeste skrud i kataloget var 15 års jubilæumstroldene, Theo og Thilde, der ligesom de mange andre personligheder i Etly Klarborgs designkatalog er inspireret på baggrund af de små nisser og trolde, der findes i hendes hverdag – nemlig hendes børn, der selvom de nu er voksne, har inspireret hende igennem de seneste tre årtier. Har man først fået én trold, må man eje alle Etly Klarborgs trolde. 

  Søde og forførende Etly Klarborg Trolde, der indtager ens hjerte med storm. Som med de kendte Etly Klarborg nisser, kan man ikke andet end at falde for de små og søde Etly Klarborg Trolde, på trods af deres ansigtsudtryk, som ligger op til skarnsstreger og drillerier. Det er sjældent at man ser små nipsfigurer, der har så vellignende ansigtsudtryk, at man kan sætte sig ind i deres ikkeeksisterende tankegang, om kærlighed, troskab, venskab og gavtyveadfærd, hvilket blot gør det lettere at elske Etly Klarborg Trolde, da de liver ens hjem op og skaber eventyr og historier i ens stue og hverdag. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret