Kategorier
Eva Solo Stel

Eva Solo Stel

Eva Solo Stel 


Eva solo laver produkter der er skabt til at blive brugt. Dette er også gennemgående i de to stel, Legio og Legio Nova

Ole Palsby er manden bag stellenes stilrene design. Produkterne er lavet i en slidstærk kvalitet af helglasseret porcelæn, og tåler frost, mikroovn, ovn og maskinopvask. Legio stellet er udført i et minimalistisk formsprog, i en ren og enkel form, som skaber fokus på anretningen i sig selv. Legio Nova stellet er en nyfortolkning af det klassiske Legio stel. Med Legio Nova stellet har Ole Palsby og Eva solo skabt serie med fine riller i kanten, som giver et moderne udtryk. De fine riller rundt i kanten på tallerknerne danner en elegant ramme, som fremhæver anretningen. 

Eva solo stel er af professionelt kvalitet til anvendelse på hverdage såvel som til festlige lejligheder. Serierne rummer blandt andet tallerkener til frokost- og middags- og kagebordet, ovnfaste fade og kopper. Den brede anvendelig ses eksempelvis i designet af Legio Underkoppen, som passer sammen med både kaffe-, te- og cappuccinokopperne.

Stellenes klassiske og tidløse design skaber en alsidighed, som gør det nemt at sammensætte med andre stel og køkkenudstyr, for på den måde at skabe et personligt udtryk i borddækningen.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 49
  DKK 620
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret