Kategorier
Eva Trio Låg

Eva Trio Låg

Eva Trio er kogegrej og køkkentøj på højt niveau. Designet er enkelt og elegant – gryden har nærmest status af designklassiker – men tag ikke fejl. Produkterne er skabt til at blive brugt. Dag efter dag, år efter år. Her på KopK kan du tilkøbe forskellige låg til dine Eva Trio gryder.

Tag for eksempel et nærmere kig på hældelåget, som med sin integrerede si gør det utrolig nemt at hælde vandet fra pastaen eller kartofler, helt uden at optage ekstra plads i køkkenskabet. Hældelåget fås i tre størrelser (16, 20 og 24 cm). Silikonen ovenpå sien slipper automatisk, når du begynder at hælde væsken fra.

Med kuppellåget er der plads til maden i gryden eller på panden, hvis det når højere end udstyres sider. Den særlige form medvirker til at dampen samles inde i toppen af låget, og herefter igen drypper ned på maden der tilberedes. På den måde bevarer maden sin saft og kraft. Kuppellåget er fremstillet i rustfrit stål og fås i en diameter på 24 cm og på 32 cm.

Foruden special-lågene kan du her hos KopK købe glaslåg (24 cm) samt de klassiske stållåg løst i følgende størrelser: 16 cm, 24 cm og 28 cm.

Køkkenudstyr er professionel kvalitet til hjemmet.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 128
  DKK 344
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret