Kategorier
Frederik Bagger

Frederik Bagger

Vælg produkter med stil – vælg Frederik Bagger. Frederik Bagger er kendt for sit unikke, æstetiske udtryk. I produkterne fra denne designer blandes klassiske og traditionelle modeller og mønstre med rene, moderne snit. Dette ses for eksempel i Frederik Baggers pendel-lampe eller i glasserien Crispy. Det er sjældent at man i dag finder en designer, som kan kombinere disse to stilretninger succesfuldt, men det er lykkedes her. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 79
  DKK 2320
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Gå på opdagelse i produkterne, og oplev det smukke visuelle koncept og den høje kvalitet.

  Frederik Bagger er særlig kendt for deres design af forskellige serier af glas. Her er der både tale om drikkeglas, whiskyglas og champagneglas, men også mere klassiske modeller som de smukke vinglas fra Signature-serien. I Crispy-serien trækker Frederik Bagger på de klassiske, gitrede mønstre, som man ser på mange glas fra 30’erne og 50’erne.

  Disse produkter er yderst populære, og fås derfor i en række forskellige modeller. Der er altså rig mulighed for her at finde glas til alle anledninger og drikkevarer.

  Dæk hele bordet op med Frederik Bagger

  Udover de smukke og elegante drikkeglas, leverer Frederik Bagger også middagstallerkener til både hovedret, suppe og dessert. Som med alle andre produkter fra denne designer er det stilrenheden og kvaliteten, som her er i fokus. Opsummerende er det altså under dette brand muligt at finde både forskellige lamper samt et bredt udvalg glas og tallerkener. Med produkterne herfra kan man altså både dække bordet og sørge for smuk og velfungerende belysning, til når man sætter sig til bords. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret