Kategorier
GLOBAL Knive

GLOBAL Knive

Hvis man har respekt for sig selv og sin madlavning så kommer man ikke udenom at skulle have nogle gode knive og her er Globalknivene oplagte at købe. For med en Global kniv får du ikke blot et uovertruffen værktøj til dit køkken i den fineste kvalitet, du får også et lille kunstværk, som er gået igennem en meget lang proces for at nå til dit køkken. Den lange proces er det, som gør Globalkniven til hvad den er og den lange proces kan næsten mærkes i helt kroppen når man står med kniven i hånden og den glider igennem kød, grøntsager og brød som var det vand.

Global knive er lavet af rustfrit stål og er lavet af en sammensætning af Crom, Molybæn og Vanadium. Blandingen er nøje udvalg for at skabe den bedste kombination af hårdhed,

holdbarhed og rustfrit. Noget af det karakteristiske ved Global knive er, at de bliver koldhærdede. Dette betyder, at knivene går igennem nogle drastiske temperaturforskelle, som strækker sig helt fra 1070 grader og ned til -80 grader. Denne proces hærder stålet og medvirker til, at det bliver ekstra stærkt, hvilket betyder, at knivene kan slibes således, at knivsægget bliver så skarpt som et barberblad.

Global knive er nemme at rengøre, og passer således godt ind i en travl hverdag, hvor man ikke har tid til at stå i timevis og gøre knive rent. Dette skyldes, at knivene er lavet uden samlinger så der er ingen revner og små sprækker, hvor der kan sætte sig mad og rester fast. Knivene er sat sammen af tre dele; to halvdele, som udgør selve grebet og et blad, som er det skarpe man skærer med. De tre dele svejses grundigt sammen og i grebet kommer der sand, således, at knivens balance sikres, hvilket giver den optimale følelse ved anvendelse af kniven.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 2000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret