Kategorier
GLOBAL Knive
GLOBAL Knive

Japanske knive af højeste kvalitet

Ingen laver knive som de laves i Japan. Super skarpe, holdbare og æstetisk flotte. Rosendahls japanske Globalknive er ingen undtagelse. Med fokus på ergonomi, brugsegenskaber og design er knivene blevet til klassikere i danske køkkener. Både hos professionelle og i hjemmet.

De første Global-knive blev designet i 1985, og lige siden da har Global været kendt for deres uomtvistelige kvalitet. Knivenes blade er skarpe som barberblade, og desuden super lette at slibe. Kniven er lavet af det fineste rustfri stål og smedet helt uden samlinger; den er derfor ekstremt robust og holdbar. Og derfor modstandsdygtig over for pletter og slitage. Knivenes håndtag er hult og afbalanceret og ligger derfor godt i hånden. Så hvis du vil have nogle af verdens absolut bedste knive, er du havnet det helt rigtige sted.

Et stort udvalg af de rustfrie knive

Her på KopK.dk fører vi et bredt udvalg af Globals knive, både store som små, speciale som universale. Tag for eksempel den essentielle Universalkniv, Kokkeknivene I forskellige størrelser og den evigt anvendelige brødkniv. Eller vælg mellem de uovertrufne specialknive, Herunder: Udbenerkniv, urtehakker, orientalsk kokkekniv og mange mange flere.

Vi har også tilbehør som knivslibere, slibesten, strygestål, knivmagneter og -blokke samt bestik bestående af: steakgaffel, steakkniv og stegegaffel.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 134
  DKK 2499
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret