Kategorier
Georg Jensen Accessories

Georg Jensen Accessories

Georg Jensen accessories. Hvis du mangler nogle flotte og praktiske accessories som for eksempel nøgleringe eller øloplukkere, er det en god ide, at du ser nærmere på Georg Jensen. De har et stort udvalg af forskellige genstande, der både er smukke og praktiske, og vi har valgt at føre en del af dem her på vores side. Når det kommer til ting fra Georg Jensen, kan du altid være sikker på, at det er ting i en god kvalitet.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 75
  DKK 1131
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  De lægger meget vægt på at lave genstandene i holdbare materialer. Det kan for eksempel være rustfrit stål. På den måde får du nogle accessories, som du kan bruge i lang tid fremover. 

  Udover det er der selvfølgelig også tænkt meget over designet. Georg Jensen er kendte for at lave klassikere, der holder deres friskhed og modernitet gennem flere generationer. De har et helt særligt blik for det, hvilket giver dig nogle meget flotte accessories. 

  Accessories er en sød lille gave

  Vi kan alle sammen bruge den ene eller den anden form for accessoriei vores hverdag. Hvis du skal give en gave, kan det derfor være en god ide, at du overvejer en accessorie. Det kan være en visitkortholder, en taskeholder, en pengeklips eller noget helt fjerde. Når det kommer til accessories, er der nemlig rigtig meget at vælge imellem, og hos Georg Jensen er de gode til at få det hele med. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret