Kategorier
Georg Jensen Alfredo

Georg Jensen Alfredo

Georg Jensen Alfredo Bestik. Hvis du vil gøre noget godt for din ost, er det et oplagt valg at bruge Alfredo osteknive fra Georg Jensen til at skære dem ud med. Det er flotte knive, hvor der er tænkt over designet, men bestemt også deres funktion i forhold til at skære forskellige typer af ost ud. For det er ikke lige meget, hvilken form for kniv du bruger til det. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 278
  DKK 750
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Kniven skal kunne skære osten på den helt rigtige måde, så du får mest muligt ud af osten. En ostehøvl skal for eksempel kunne trække nogle lange, ensartede stykker af osten, der er lige til at lægge på dit brød, mens en kniv til flødeost skal kunne dykke ned i den cremede ost og få en ordentlig portion ost med. 

  Osteknivene er lavet i rustfrit stål, der er et meget holdbart materiale. Med al sandsynlighed er det derfor nogle knive, som både dine børn og dine børnebørn også kan få glæde af. 

  Giv din salat det bedste med bestik fra Alfredo

  Det er ikke kun din ost, du kan byde det bedste med bestik fra Alfredo. Det er så sandelig også din salat. Med til Alfredo bestikket hører nemlig også et flot salatsæt, der er lavet i egetræ og rustfrit stål. Igen er der både tænkt på funktionalitet og design. Det er nemlig vigtigt, at du nemt kan få salaten op af skålen med bestikket. Det gælder både for de store salatblade og for de små dele som tomater, croutoner, majs og lignende. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret