Kategorier
Georg Jensen Arne Jacobsen

Georg Jensen Arne Jacobsen

Arne Jacobsen bestik fra Georg JensenNår du kombinerer de to navne Arne Jacobsen og Georg Jensen, kan du være sikker på at få et bestik, der er noget helt ud over det sædvanlige. Arne Jacobsen, der var en af det 20. århundredes største danske designere, udførte i 1957 en bestikserie for Georg Jensen, der lavede den i flotte og holdbare materialer. Bestikserien er siden blevet en klassiker og er havnet på middagsbordene hos en lang række mennesker både i Danmark og i udlandet. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 70
  DKK 336
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Bestikket var en revolution, da det kom frem, fordi det var fuldstændig anderledes i forhold til, hvordan man var vant til, at bestik skulle se ud. Bestikket er slankt og elegant og bærer tydeligt præg af, at der er tænkt meget over, hvordan det skal se ud, og hvordan det skal bruges. 

  Det er lavet i mat rustfrit stål, der gør, at det er meget holdbart. Det er derfor et bestik, du kan have resten af dit liv, hvis du ønsker det. 

  Køb et sæt eller køb delene enkeltvis

  Hvis du skal i gang med at samle på Arne Jacobsen bestik fra Georg Jensen, er det en god ide, at du køber nogle sæt af bestikket. Der får du fire dele: en kniv, en gaffel, en spiseske og en teske. Så kan du købe så mange sæt, som du har brug for. Det er en nem og hurtig måde for dig at starte en samling på. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret