Kategorier
Georg Jensen Bo Bonfils

Georg Jensen Bo Bonfils

Georg Jensen Bo Bonfils Bestik. Hvis du leder efter et enkelt og uprætentiøst, men samtidig smukt og elegant bestik, er Bo Bonfils fra Georg Jensen det helt rigtige for dig. Det er et bestik, der er meget simpelt og enkelt i sit design. Det vil derfor ikke ved første øjekast gøre særlig meget væsen af sig, men det er et meget elegant og smukt bestik, når du får set nærmere på det. Det er derfor en god ide for dig at overveje det, når du skal købe nyt bestik.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 110
  DKK 1530
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Bestikket er nemt at kende på den nærmest forklignende gaffel med de spidse takker. Den vil være lige så god til at spidde maden med, som den vil være til at føre maden nænsomt ind i munden. Bestikket består derudover også af en spisekniv, en spiseske, en teske, en dessertske, en kagegaffel og et serveringssæt til for eksempel salat. 

  Det er en god mulighed for dig for at få alt det bestik, som du har brug for. 

  Rustfrit mat stål holder i mange år

  Bestikket er lavet i mat stål, der er meget flot og også meget enkelt materiale. Det er ikke noget, der vil falde en i øjnene med det samme – det er et materiale, der har sin egen stille charme. Det, at bestikket er rustfrit, gør, at du kan have glæde af det i lang tid fremover. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at købe et bestik, som du praktisk talt kan have resten af dit liv. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret