Kategorier
Georg Jensen Caravel

Georg Jensen Caravel

Georg Jensen Caravel. Hvis du leder efter et smukt og eksklusivt bestik, er Caravel fra Georg Jensen det helt rette fra dig. Det er et meget flot og funktionelt bestik, der er lavet i sølv. Det vil derfor virkelig være noget, der pynter på dit bord og er med til at gøre hverdagen lysere og festen til en leg. Caravel bestikket er designet af Henning Koppel, der er en af designerne bag nogle af Georg Jensens vigtigste bestikserier.

Mærke
  Pris

  [Price]

  DKK 0
  DKK 0
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Han står et design, der på en gang er utroligt lækkert og elegant og på den anden side er meget funktionelt. Der er virkelig tænkt over, hvordan det skal bruges og til hvilke lejligheder. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at få et bestik, hvor der er tænkt over enhver detalje.

  Bestikket er kendetegnet ved de spidse ender på alle redskaberne. Det asymmetriske look er med til at bryde med den klassiske ide om sølvtøj og giver sit helt eget indspark til, hvad sølvtøj kan være. 

  Du kan få et stort udvalg af bestik. Der er selvfølgelig de gængse knive, gafler, spiseskeer og skeer, der hører med til enhver bestikserie. Det er en god måde for dig for at få basisredskaberne i bestikket på plads. Der er dog også en lang række andre former for redskaber. Det gør, at du nemt kan finde alle de redskaber, du har brug for. 

  Når du inviterer gæster, ser det fantastisk ud, at alt bestikket er af samme slags. Du behøver nærmest ikke at pynte bordet, når Caravels sølv blinker i lampernes skær. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret