Kategorier
Georg Jensen Copenhagen Blankt bestik

Georg Jensen Copenhagen Blankt bestik

Georg Jensen Copenhagen Blankt bestik. Hvis du er en af dem, der godt kan lide, at der er et strejf af fest over dit middagsbord til hverdag, er det en god ide, at du vælger Georg Jensens Copenhagen bestik i blankt stål. Det er et flot bestik med svung, hvor der er glamour over det. Det er derfor det helt rigtige bestik for en som dig. Når det er så flot og festligt, ville det være naturligt kun at bruge det blanke Copenhagen bestik til fester og særligt fine lejligheder, men det ville næsten være synd.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 76
  DKK 1700
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Bestikket vil nemlig se flot ud også på et helt almindeligt middagsbord. Det er lavet i rustfrit stål, der er et meget holdbart materiale. Det gør, at det sagtens kan holde til, at du bruger det til hverdag også. Det er altså ikke et bestik, hvor du behøver at passe overdrevent meget på det, selvom det er så flot og lækkert.

  Der er et stort udvalg for dig at forskellige ting, hvis du beslutter dig for, at det er Copenhagen bestikket, som du gerne vil have. Der er selvfølgelig først og fremmest det mest nødvendige bestik som knive, gafler, spiseskeer og teskeer. Dem kan du købe i sæt af forskellige størrelse, så du nemt kan få nogle til bordet. 

  Derudover er der også en lang række andre redskaber til at tage maden med. Det kan for eksempel være et serveringssæt eller et salatsæt. Det gør, at alt dit bestik på bordet kan passe sammen. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret