Kategorier
Georg Jensen Elephant Bestik

Georg Jensen Elephant Bestik

Georg Jensen Elephant Bestik. Elephant Bestik er den perfekte dåbsgave eller det helt rette at købe til din lille nye. Når man skal til at lære at spise, er det vigtigt, at man har de rigtige redskaber til at gøre det med. Ellers kan det hurtigt blive svært. Elephant bestikket fra Georg Jensen er designet, så det passer ind i en lille uprøvet hånd. Det er derfor en god mulighed for dig for at få det allerbedste til dit barn eller give det allerbedste i gave. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 311
  DKK 702
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Stellet har sin oprindelse i en øloplukker, der blev designet i 1987 af den industrielle tegner Jørgen Møller. Det kan virke som om, at det er meget fjernt fra det børnevenlige bestik, men allerede dengang var der den karakteristiske elefant på. Jørgen Møller var nemlig blevet inspireret af sine børnebørns yndlingsdyr til at skabe det lille nuttede væsen, der ses nederst på bestikket, på siden af koppen og i bunden af tallerkenen. 

  Fint sæt giver dig mulighed for at få det hele

  Du kan købe Georg Jensen Elephant Bestik som et sæt, hvor du får kniv, gaffel, ske, tallerken og kop. Det hele er præget med den lille elefant og er lavet i blankt rustfrit stål. Det kan derfor holde til at ryge på gulvet hundredevis af gange. Bestikket er 16 centimeter langt og passer derfor perfekt i små barnehænder, der skal til at lære at styre det. 

  Tallerkenen er lavet med en smart kant, så det er nemt for barnet at få maden op på bestikket. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret