Kategorier
Georg Jensen Louise Campbell

Georg Jensen Louise Campbell

Georg Jensen Louise Campbell Bestik. På trods af det engelskklingende navn er Louise Campbell faktisk dansk designer og har blandt andet samarbejdet med Georg Jensen om at lave det smukke og uprætentiøse Louise Campbell bestik. Det er noget, der vil pynte på ethvert middagsbord. Lige meget om det er til hverdag, at du bruger det, eller det er, når du har gæster. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at få noget flot bestik. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 76
  DKK 1700
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Bestikket er kendetegnet ved, at det er meget enkelt og funktionelt, samtidig med at det er ekstremt elegant. Det er virkelig et bestik, hvor der er tænkt over, at det både er en brugsgenstand, men også at det skal se flot ud, når det ligger på bordet. Det er lavet i mat rustfrit stål, der er et meget holdtbart materiale. Det giver dig dermed et bestik, der kan holde til rigtig meget. 

  Start din bestik samling med sæt af Louise Campbell bestik 

  Det kan virke uoverskueligt at skulle starte en bestiksamling, fordi der er så mange forskellige slags genstande, du skal have fat i. Det er ikke bare knive, gafler og skeer, men også for eksempel serveringsskeer og salatsæt. Det kan derfor virke som en ordentlig mundfuld. 

  Når du kan købe knive, gafler, spiseskeer og teskeer i et sæt for sig, bliver det dog hurtigt at starte din samling. Der kan du vælge mellem sæt med 16 eller 24 dele i. Du kan også få et sæt, der er lavet særligt til børn.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret