Kategorier
Georg Jensen Maria

Georg Jensen Maria

Georg Jensen Maria. Maria bestikket fra Georg Jensen er et flot og æstetisk bestik med en organisk undertone, der ligger godt i hånden. Med bestikket er der både tænkt på design og på, at det skal være brugervenligt. Bestikket er designet af Maria Berntsen for Georg Jensen. De startede samarbejdet i 2000, og hun har siden lavet nogle af de ting, som Georg Jensen er blevet virkelig kendt for i det 21. århundrede. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 93
  DKK 2184
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Maria bestikket kan kendes på knivens særlige knæk og på de flotte runde former. Det er lavet i mat rustfrit stål, der er et meget flot og holdbart materiale. 

  Køb et sæt og suppler med enkelt dele efter behov 

  Når du gerne vil starte en samling af bestik, er det smarteste, at du starter med at købe nogle sæt af dem. Der kan du få fire eller 24 dele, alt efter hvad du har brug for. I hvert sæt er knive, gafler, spiseskeer og teskeer. Det er en god måde for dig for at starte din samling. 

  Derefter kan du supplere din samling efter behov ved at købe enkelt dele. Det kan for eksempel være et salatsæt, der passer til, eller forretsknive og – gafler. Det er en god måde for dig for at få alt det, som du har brug for for at dække et flot bord. 

  Maria bestikket kan bruges både til hverdag og til fest. Det vil se lige flot ud på en almindelig dag, som på et flot pyntet bord.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret