Kategorier
Georg Jensen Mitra

Georg Jensen Mitra

Georg Jensen Mitra Bestik. Hvis du er på jagt efter noget nyt bestik, er det en god ide for dig, at du vælger noget Georg Jensen Mitra bestik. Det er der mange grunde til. Først og fremmest er der selvfølgelig det flotte design. Bestikket er inspireret af en biskops hovedbeklædning og de svungne linjer ses tydeligt i det flotte bestik. Samtidig er det et meget minimalistisk og funktionalistisk bestik. Hvis du leder efter noget bestik, der på en gang er elegant og samtidig enkelt, er dette et rigtig godt bestik for dig. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 101
  DKK 1872
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  En anden god grund til at købe Georg Jensen Mitra Bestik er, at det er meget holdbart. Bestikket er lavet i rustfrit stål, der kan holde i rigtig mange år. Det vil derfor være en god investering for dig.

  En tredje grund er, at det er et design, der ikke lige bliver slidt op. Det er måske ikke til at se det, fordi det ser så flot og moderne ud, men Georg Jensen Mitra er faktisk designet i 1941. 

  Mulighed for at købe sæt

  Hvis du først skal i gang med at starte din samling af Mitra bestik nu, kan det være en god ide for dig, at du køber et sæt af det. På den måde kan du hurtigt dække et bord med bestikket. Du kan få sæt med fire, 16 eller 24 dele i. Derudover kan du købe serveringsskeer, kagegafler, frokostknive og meget andet løst ved siden af. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret