Kategorier
Georg Jensen New York bestik

Georg Jensen New York bestik

Georg Jensen New York Bestik. Når du skal vælge nyt bestik til dit hjem, er der to ting, som du altid skal tænke over. Det ene er, at bestikket er flot designet. Det er lige meget, om du skal bruge det til hverdag eller til fest. Den anden ting er, om bestikket er funktionelt. Det gælder faktisk også lige meget, hvornår du skal bruge bestikket. Et bestik, der i den grad kan leve op til begge krav er New York bestikket fra Georg Jensen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 71
  DKK 1000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Det er lavet i mat rustfrit stål og er designet på en måde, så det ligger rigtig godt i hånden. Derudover er det meget simpelt i sit design, men er alligevel flot og elegant at se på det. Det vil derfor være et bestik, der både ser flot ud på spisebordet til hverdag, men bestemt også når du har gæster. 

  Bestikket blev designet i 1963 af Henning Koppel. Det er altså et bestik, der har nogle år på bagen. Det holder dog stadig 100 % og virker både smukt og moderne, når man ser det. 

  Henning Koppel var virkelig med til at skabe en revolution, da han kom til Georg Jensen. Han havde nemlig lige så meget øje for en tings funktionalitet, som skønheden i den. Det gjorde, at han skabte nogle meget unikke ting, mens han var hos Georg Jensen. New York bestikket er noget af det mest kendte, som han designede for dem. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret