Kategorier
Georg Jensen Pyramide

Georg Jensen Pyramide

Georg Jensen Pyramide bestik. Hvis du er på udkig efter et bestik, der virkelig gør væsen af sig selv med sine smukke former og sit skinnende blanke rustfri stål er Pyramide fra Georg Jensen det rigtige bestik fra dig. Det vil ligge og skinne på bordet og vil være med til at gøre det endnu smukkere, end det var i forvejen. Med så flot et bestik vil det være nærliggende kun at bruge det, når du har gæster. Men det rustfrie stål, som Pyramide er lavet af, kan sagtens tåle, at du også bruger det til hverdag, hvis det er det, som du har lyst til.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 101
  DKK 2184
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Køb et Pyramide sæt. Vi har et stort udvalg af forskellige dele af Pyramide bestikket. Det gør det nemt for dig at finde lige præcis de dele, som du har brug for. Når du skal til at samle på nyt bestik, er det altid en god ide for dig at starte med det, som du spiser med: kniv, gaffel, spiseske og teske. 

  Så kan de andre dele af bestikket altid komme senere hen. 

  En god måde for dig at starte din Pyramide samling er ved, at du starter med at købe et sæt. Det kan være sæt af fire til så mange personer, som du nu har brug for. Det kan også være sæt med 16 eller 24 dele, så du har til henholdsvis fire eller seks personer. På den måde kan du hurtigt bruge dit nye bestik, næste gang du får gæster. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret