Kategorier
Georg Jensen Vivianna Blankt

Georg Jensen Vivianna Blankt

Georg Jensen Bestik Vivianna Blankt. Georg Jensen har gennem de sidste mange år henrykket både herhjemme og i udlandet med sit på en gang simple og elegante design. Hvis du er på udkig efter noget nyt bestik, er det derfor en rigtig god mulighed for dig, at du ser på bestikket fra Georg Jensen. Der er nemlig meget forskelligt at vælge imellem. Det giver dig mulighed for at finde det helt rigtige til dit behov, din stil og dit hjem.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 103
  DKK 1920
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Et godt bud på et smukt og tidløst bestik for dig at er Vivianna Blankt bestik. Det er på en gang simpelt og meget raffineret. Det har dybe kurver og buer, der smelter perfekt sammen og skaber et meget smukt og harmonisk bestik. Det kan bruges både i hverdagen, og når du får gæster, og rummer derfor rigtig mange muligheder. 

  Bestik i god kvalitet, der holder i mange år

  Vivianna Blankt bestikket er lavet i rustfrit blankt stål. Det er et materiale, der er meget holdbart. Du kan derfor regne med at have glæde af bestikket i rigtig lang tid fremover. Det er en god mulighed for dig. 

  Du kan købe bestikket i sæt eller vælge at købe de dele, du har brug for. Du kan få sæt med fire eller 16 dele. De indeholder kniv, gaffel, spiseske og teske.  Derudover kan du købe dessertskeer, forretsknive og forretsgafler. Det er en god ide, hvis du gerne vil bruge bestikket, når du får gæster. På den måde kan du have alt det bestik, som du har brug for. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret