Kategorier
Georg Jensen CAFU

Georg Jensen CAFU

Georg Jensen Cafu. Cafu er en serie af lamper, lysestager og vaser, der er skabt for at hylde den enorme designarv, som Georg Jensen har skabt gennem tiden. Hvis du leder efter små lamper eller vaser af et rigtig godt design og en god kvalitet, er det derfor en god ide for dig at vælge dem fra Cafu. De er nemlig lavet med omhu og snilde, hvor der både har været fokus på funktionen og på designet. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 321
  DKK 3499
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  Cafu vaserne og lamperne er alle lavet i det rustfrie stål, der er så karakteristisk for Georg Jensen. Det ses både i skåle, bestik og en lang række andre genstande, som du kan få brug for i køkkenet eller i hjemmet. Det er dermed en god mulighed for dig for at få nogle ting af en rigtig god kvalitet, som du kan være sikker på at kunne have glæde af i mange år fremover. 

  Pynt dit hjem op med Cafu 

  Det kan ikke undgås, at Cafu kommer til at gøre noget ved indretningen i dit hjem: det bliver bare en lille smule pænere og lækrere, end det var i forvejen. Hvis du gerne vil bringe nogle lækre ting ind i dit hjem, er det derfor en rigtig god ide for dig, at du vælger dem. 

  Du kan vælge mellem en række forskellige lamper, vaser og lysestager. Det gør det nemt for dig at finde de helt rigtige til dit hjem, så du kan finde dem, som du synes er absolut pænest. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret