Kategorier
Georg Jensen Cobra

Georg Jensen Cobra

Georg Jensen Cobra. Cobra serien fra Georg Jensen er en dynamisk og nyskabende serie, der vil være med til at give et tvist til dit spisebord eller dit køkken. Det er altså en serie for dig, der gerne vil prøve nogle nye ting af og holder af, at tingene bryder med det klassiske. Det er altså en rigtig god måde for dig for at få nogle anderledes ting ind i dit hjem, der er med til at give et pust af friskhed og charme. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 93
  DKK 6084
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter

  I Cobra serien er blandt andet en lang række forskellige skåle, lysestager, tallerkener og meget andet. Lige meget om det er til dit køkken, din vindueskarm eller dit spisebord, at du søger fornyelse, kan du nemt finde det blandt Cobras store udvalg. 

  Skåle og tallerkener fra Cobra er lavet i kridhvidt porcelæn, der leder tankerne hen på klassisk porcelæn, men dette er langt fra klassisk. Det er med til at gøre kontrasten endnu tydeligere. Lysestagerne er også lavet i et materiale, der er meget klassisk for Georg Jensen, nemlig rustfrit stål. Det er også med til at understrege, hvor unikke og spændende de er. 

  Serien er designet af den tyske designer Constantin Wortman. Han har gennem en årerække haft et samarbejde med Georg Jensen, hvor han har skabt helt enestående og anderledes ting. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at få nogle flotte og anderledes ting og ruske lidt op i den måde, som tallerkener, skåle, glas og lysestager normalt ser ud på. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret