Kategorier
Georg Jensen Adventsstage

Georg Jensen Adventsstage

Enkel og funktionel adventsstage fra Georg Jensen. Den danske jul er indbefattet af traditioner. En af disse traditioner er at tænde lys i adventskransen de fire søndage inden juleaften. Med adventsstagen fra Georg Jensen kan man opretholde denne hyggelige tradition, samtidig med man ikke går på kompromis med design. Stagen er holdt simpelt og stilfuld og passer perfekt ind i det skandinaviske hjem.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 405
  DKK 1014
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Adventsstagen vil med sine levende lys stråle op i den mørke december tid og bidrage til den hygge, som vi associerer den danske jul med. Det enkle look opfordrer til at bruge sin kreativitet og sætte sit eget præg. Der er f.eks. mulighed for at lade den indgå i en juledekoration og pynte den med gran, bånd eller hvilket som helst andet pynt. Kun fantasien sætter grænser. Hvis man hellere vil holde det klassisk, kan man også sagtens lade den være som den er, da udformningen tager udgangspunkt i den klassiske adventskrans.

  Selvom stagen henter inspiration fra adventskransen, så gør det stilrene og tidsløse design, at den sagtens kan bruges på andre tidspunkter at året. Man behøver derfor ikke føle sig begrænset til kun at tage den frem til jul.  

  Stagen er lavet i 2003 af designer Maria Berntsen. Materialet består af rusfrit stål, som er belagt med 24 karat guld. Georg Jensen er kendt for at lave unikt og kvalitetsdygtigt håndværk.  Adventsstagen her er ingen undtagelse, hvor der ligeledes er kredset for kvaliteten både i forhold til udseende og funktionalitet. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret