Kategorier
Georg Jensen Topstjerne

Georg Jensen Topstjerne

Georg Jensen topstjerne - Perfekt julestemning. Hvis du ønsker at skabe den perfekte julestemning, bør du rette din opmærksomhed mod denne fine topstjerne fra Georg Jensen. Her får du et eksklusivt og skandinavisk design i en forgyldt stjerne, der i dag kan karakteriseres som en rigtig ”klassiker”. Stjernen passer perfekt til det traditionelle danske juletræ og er så elegant og eksklusivt i sit design, at den er den perfekte krone på værket.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 239
  DKK 560
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Når familien samles til årets hyggeligste aften. Georg Jensen er blandt Danmarks førende designvirksomheder inden for eksklusive luksusprodukter og har også opnået international anerkendelse, for deres smukke skandinaviske designs og høje kvalitet. Du er således sikker på, at din investering i denne fine topstjerne, bliver en investering i fremtiden. Produkternes gode kvalitet og tidløse design gør, at du kan have denne topstjerne til evig tid.

  Klassisk og eksklusivt design. Den smukke juletræsstjerne er designet af Flemming Eskildsen, der gennem mere end 56 år var en kendt og anerkendt designer hos Georg Jensen. Gennem hans tid hos Georg Jensen har han stået bag udformningen af en lang række eksklusive adventsstager og smukke smykkedesigns og boligprodukter – herunder denne smukke topstjerne.

  Juletræsstjernen er lavet af messing og forgyldt med 24 karat guld. Denne model er mellem og måler 19 x 18 x 18 cm. Den kan både bruges som det smukke og funklende element på toppen af dit juletræ, men kan også sagtens hænges op som julepynt.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret