Kategorier
Georg Jensen Køkken/bord

Georg Jensen Køkken/bord

Georg Jensen Køkken og Bord. Mærket Georg Jensen har i over 100 år stået for kvalitet og godt design, når det kom til bestik, glas og andre brugsgenstande til hjemmet. Det er genstande, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor en kande, et fad eller en skål ikke bare er en brugsgenstand, men også bliver til en smuk og skulpturel oplevelse. Det gør, at Georg Jensen genstandene til køkken og bord egner sig rigtig godt til at have stående fremme, når du har gæster. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 95
  DKK 2080
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Genstandene er lavet i gode og solide materialer. Det gør, at de også er egnede til at have stående fremme til hverdag. Det er en genstand, som du kan regne med at have i rigtig mange år fremover. Det er derfor en god mulighed for dig for at finde nogle genstande, som du virkelig holder af, og som du vil kunne sætte pris på de næste mange år. 
  Stort udvalg af ting til køkken og bord

  Hos Kop K har vi et stort udvalg af ting til køkkenet og til dit bord. Det gør, at du kan finde en lang række forskellige ting fra Georg Jensen hos os. Du kan købe ting til dit eget køkken eller kan nemt købe ting som en gave til andre. Det egner Georg Jensen tingene sig rigtig godt til. 

  Med Køkken og bord genstandene er der lagt vægt på, at både dit køkken og dit spisebord kommer til at se flot og indbydende ud med de smukke skulpturelle ting. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret