Kategorier
Georg Jensen Living

Georg Jensen Living

Living er en af Georg Jensen mest ikoniske kollektioner. I denne kollektion forener Georg Jensen moderne kunst og design med dagligdagen. Den omfattende Living serie består af flere nyklassikere i forskellige materialer. Georg Jensen er i særdeleshed kendt for deres flotte designs i rene liner og rustfrit stål. I Living serien kan du blandt andet vælge mellem fade og bakker. Herunder det ikoniske Leaf Dish Mirros fad, den originale Panton bakke og de organiske Supernova og Wine fad.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 60
  DKK 6240
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Derudover har KopK et bredt udvalg af skåle og lysestager fra Georg Jensen Living. Pynt for eksempel sofabordet med skåle fra den smukke serie Supernova eller den ikoniske Bloom serie. Sådanne skåle er smpå kunstværker i sig selv. Tænd lysestager fra Ellipse, Glow eller Cobra serien for masser af hygge.

  Georg Jensen Living er en gennemført serie af tilbehør til servering og hverdag, der fuldender firmaets princip om at forene klassisk dansk design med den moderne danske hverdag i tidløst og gennemført design. Designet, der ikke bare er fuldkomment fantastisk for øjnene, giver dig en fantastisk forening af funktionalitet og form, som du ikke finder andre steder. Georg Jensen Living er skabt til et moderne og stilfuldt hjem uden at være pompøst og overdøvende.

  Tag for eksempel den snart velkendte Bernadotte termokande, der er designet som en utrolig funktionel termokande, der kan blive brugt hver dag,  - design der inspirerer og fungerer.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret