Kategorier
Georg Jensen Manhattan

Georg Jensen Manhattan

Georg Jensen Manhattan – Bakke og skåle. Når du holder fest, er det rart at kunne dække bordet med nogle smukke fade og skåle. Det er med til at give den helt særlige stemning, der er så fantastisk ved fester. Et præg af noget højtideligt. Hvis du leder efter nogle smukke fade og fine skåle, er det en god ide for dig, at du vælger nogle fra Georg Jensens Manhattan serie. Det er nogle flotte fade og skåle, der er lavet i blankt rustfrit stål. Det gør, at de er meget holdbare. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 119
  DKK 2000
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Manhattan er særligt relevant for dig, der holder af at lave cocktails og servere vin for dine gæster. Du kan nemlig for eksempel få en bakke til at sætte vinflasken på eller en cocktailshaker, så du kan få rystet din blanding godt igennem. Det er altså også en rigtig god mulighed for dig for at få fyldt hjemmebaren op med nogle ting i en rigtig god kvalitet. 

  Stort udvalg af Manhattan genstande

  Her hos Kop K fører vi et stort udvalg af Manhattan genstande. Det gør vi for at kunne tilbyde dig noget af det bedste, der er på markedet. Du kan derfor vælge mellem mange forskellige fade og mange forskellige skåle, når du handler hos os. 

  Derudover kan du også finde vinoplukkere og øloplukkere, der er passer til og også er i en rigtig god kvalitet. Det er med til at gøre, at du kan få et helt flot sæt, der passer sammen. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret