Kategorier
Georg Jensen vin tilbehør

Georg Jensen vin tilbehør

Georg Jensen vintilbehør. Hvis du holder af vin, er du sikkert også hele tiden på jagt efter noget flot og lækkert tilbehør til det. Det er ikke bare en god oplukker, der gør det nemt at trække en flaske op, men også en karaffel, hvor vinen kan ilte, en bakke til at stille flasken på, en bordskåner til glasset og mange andre ting. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 116
  DKK 2106
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Hvis du er på jagt efter vintilbehør af en rigtig god kvalitet, er det en god ide for dig at se nærmere på det, som de har hos Georg Jensen. De har nemlig et stort udvalg af forskellige ting til vin. Lige meget hvad du mangler, kan du derfor nemt finde det hos dem. Det er en rigtig god mulighed for dig for at få det præcis, som du gerne vil have det. 

  Vintilbehør af en god kvalitet 

  Hos Georg Jensen har de de seneste 100 år stået for at lave produkter af en rigtig god kvalitet. Det er produkter, som du højst sandsynligt får svært ved at slide op i din levetid, og som derfor vil komme til at gå i arv gennem generationer. Det samme er selvfølgelig også tilfældet med deres vintilbehør. 

  Metaldelene er lavet af rustfrit stål, der er meget holdbart. Det vil holde sin flotte farve i lang tid fremover. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at finde noget flot vintilbehør, der vil pynte på bordet, og som du vil have glæde af i mange år. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret