Kategorier
Georg Jensen

Georg Jensen

Sølvsmed og skulptur Georg Jensen (1866-1935) åbnede i 1904 egen smedje og butik i bredegade I 1904. Han opnåede hurtigt verdensomspændende success og åbnede butikker i Europas storbyer I begyndelsen af det tyvendeårhundrede. I 1924 åbnede han sin første butik i USA - New York. Georg Jensen er et af de mest ikoniske danske designfirmaer igennem historien, og brandet trives i dag i bedste velgående. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 75
  DKK 6786
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Georg Jensens former og udsmykninger er let genkendelige og stadig lige så flotte og strålende som altid, og de senere år har de fået et stort gennembrud med deres klassiske og tidløse designs til juleudsmykningen i hjemmet. Georg Jensen laver nu alt indenfor bolig lysestage, gulvstage, smørskål, cocktailsæt, kander, kopper og vaser samt meget mere. Georg Jensen har også mange serier, som Bernadotte, Indulgence, Manhattan, Sky, Wine and BarBloom, Cafu, Elephant, Henning Koppel, Maria Berntsen, Urkiola, Alfredo, Cobra, Copenhagen, New York og Vivianna.

  Georg Jensen kollektioner. Georg Jensen har opnået stor popularitet med sine mange klassiske og spektakulære juledesigns, som har gjort sit indtog I mange danskeres hjem. Men Georg Jensen er meget andet en blot juleudsmykning. Georg Jensen har kollektioner inden for en bred vifte af produktgrupper. Lige nu har Georg Jensen 8 forskellige kollektioner Smykker, LivingBestik, Jul, Ure, Men’s, Sølv og gaver. 

  Georg Jensen i dag. I dag arbejder firmaet stadig ud fra de samme idealer og traditioner som Georg Jensen grundlage selskabet med, og de bliver konstant oversat til moderne situationer og med relevans for det moderne liv. Hos KopK finder du et bredt udvalg af netop disse produkter, og alt fra moderne lysestager i tidløst design, som for eksempel Cobra Stagesættet, der kan bruges til hverdag, og til den lange række af udsmykning til juletid, som den ikoniske Topstjerne, understreges af flot design, flydende former og et klassisk dansk islæt.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret