Kategorier
Georg Jensen
Georg Jensen

Dansk designs store sølvsmed og skulptur

Sølvsmed og skulptur Georg Jensen (1866-1935) åbnede i 1904 egen smedje og butik i bredegade I 1904. Han opnåede hurtigt verdensomspændende success og åbnede butikker i Europas storbyer I begyndelsen af det tyvendeårhundrede. I 1924 åbnede han sin første butik i USA - New York. Georg Jensen er et af de mest ikoniske danske designfirmaer igennem historien, og brandet trives i dag i bedste velgående. Georg Jensens former og udsmykninger er let genkendelige og stadig lige så flotte og strålende som altid, og de senere år har de fået et stort gennembrud med deres klassiske og tidløse designs til juleudsmykningen i hjemmet.

Georg Jensen kollektioner

Georg Jensen har opnået stor popularitet med sine mange klassiske og spektakulære juledesigns, som har gjort sit indtog I mange danskeres hjem. Men Georg Jensen er meget andet en blot juleudsmykning. Georg Jensen har kollektioner inden for en bred vifte af produktgrupper. Lige nu har Georg Jensen 8 forskellige kollektioner Smykker, Living, Bestik, Jul, Ure, Men’s, Sølv og gaver.

Georg Jensen Living

Living er en af Georg Jensen mest ikoniske kollektioner. I denne kollektion forener Georg Jensen moderne kunst og design med dagligdagen. Den omfattende Living serie består af flere nyklassikere i forskellige materialer. Georg Jensen er i særdeleshed kendt for deres flotte designs i rene liner og rustfrit stål. I Living serien kan du blandt andet vælge mellem fade og bakker. Herunder det ikoniske Leaf Dish Mirros fad, den originale Panton bakke og de organiske Supernova og Wine fad.

Derudover har KopK et bredt udvalg af skåle og lysestager fra Georg Jensen Living. Pynt for eksempel sofabordet med skåle fra den smukke serie Supernova eller den ikoniske Bloom serie. Sådanne skåle er smpå kunstværker i sig selv. Tænd lysestager fra Ellipse, Glow eller Cobra serien for masser af hygge.

Georg Jensen Bestik

Mange kender nok Georg Jensen bestik og det er oftest og finde i et moderne hjem. Med 25 forskellige designvarianter tilbyder Georg Jensen et bredt udvalg af elegant og tidløst bestik. Hvor der med garanti er en bestikserie der vil passe til den enkelte. Tag for eksempel den populære Copenhagen bestikserie, som er designet af den anerkendte arkitekt Grethe Meyer, der ligeledes har designet adskillige spisestel for Royal. Hos KopK finder du et bredt udvalg. Vi føre blandt andet også bestikserien New York, som kan fås i sæt eller enkeltdele. Samt den minimalistiske arkitektegnede Arne Jacobsen serie. Bernadotte serien med de karakteristiske linier ligger godt i hånden, og kan ligeledes fås i sæt eller enkeltvis. Er du på jagt efter en gave der med sikkerhed vil falde i god jord, har KopK et bredt udvalg af service. Herunder: smørrekniv, sauceske, kaffespade, salatset med mere fra de respektive bestikserier.

Georg Jensen Jul

Mange kender nok Georg Jensen Julekollektion på de klassiske Lyseholdere til juletræet. Disse Lyseholdere er gennem de seneste par år blevet til ikoniske samleobjekter for mange mennesker. Perfekte til mandelgave eller værtindegave. Georg Jensen Topstjerne kender mange nok også, den elegante julestjerne som er lavet af messing forgyldt med 24 kt guld vil pryde ethvert juletræ, og er allerede af finde I mange danske hjem. Det samme er de flotte juleuroer og enkle klassiske lysestager der kan bruges til adventslys for et smagfuldt udtryk.

Georg Jensen Ure

De klassiske væg ure fra Georg Jensen er et sikkert valg i det moderne designerhjem. Urene er designet af den kendte danske designer Henning Koppel som har designet adskillige produkter for Georg Jensen bl.a. den moderne og rå NEW YORK bestikserie. Flere af vægurene fra Georg Jensen er designet i Rustfrit stål hvilket giver et moderne og råt look til hjemmet. Kopk har et bredt udvalg i Georg Jensen Ure der alle vil give det et klassisk overblik over tiden.

Georg Jensen i dag

I dag arbejder firmaet stadig ud fra de samme idealer og traditioner som Georg Jensen grundlage selskabet med, og de bliver konstant oversat til moderne situationer og med relevans for det moderne liv. Hos KopK finder du et bredt udvalg af netop disse produkter, og alt fra moderne lysestager i tidløst design, som for eksempel Cobra Stagesættet, der kan bruges til hverdag, og til den lange række af udsmykning til juletid, som den ikoniske Topstjerne, understreges af flot design, flydende former og et klassisk dansk islæt.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 63
  DKK 6630
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret