Kategorier
HC Andersen Julepynt

HC Andersen Julepynt

Spred julestemning med H.C. Andersen Julepynt. Med julen følger der altid traditioner, og hvad er bedre end at pynte op til jule med det eventyrlige H.C. Andersen julepynt.  H.C. Andersen serien består af julehjerter, kræmmerhuse, topstjerner, lysestager og andet julepynt. Seriens julepynt er i forgyldt eller sølvbelagt messing. Hvad findes der noget som er mere dansk og eventyrligt end forfatteren H.C. Andersen.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 74
  DKK 3450
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Når julen står for døren, er det ved at være tid til at samle familien til julehygge og historie fortælling. Lad dig inspirere af vil H.C. Andersens eventyrlige julepynt når du tag fat om juletraditionerne. Med H.C. Andersens julepynt får du julepynt som aldrig vil forældes. Spred glæden og julestemningen med familien, ved at pynte hjemmet med det flotte HC Andersen Julepynt.

  H.C. Andersens jul. Julens traditioner og mange skikke var noget som H.C. Andersen holdte meget af. Han tilbragte tit julen på herregårde. Her deltog han blandt andet med glæde i pyntningen af det store juletræ. Det store udvalg af H.C. Andersens julepynt er designet ud fra hans glæde for julen, hans eventyr og hans flotte papirs klip. 

  Hans eventyr kommer nostalgisk til udtryk i hans julehjerter, kræmmerhuse og det store flotte grantræ, som er pyntet med dyr, julelys og små nisser. 

  H.C. Andersen julepynt formår at forbinde fantasien og julen så en fantastisk måde, som er til glæde for folk i alle aldre. 
  Pynt op til jul i hjemmet med et nostalgisk og klassisk H.C. Andersen motiv, som spreder glæde og julestemningen til store såvel som små. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret