Kategorier
Herstal

Herstal

Moderne belysning fra danske Herstal

Herstal er et forholdsvist ungt dansk firma, grundlagt i 1988, men de har inden for kort tid etableret sig som en global virksomhed inden for belysning og brugskunst. Herstal designer moderne lamper og tilbehør til hjemmet, der er har et moderne udseende, men som passer ind i de fleste hjem, takket været det tidløse og simple design, der forener form og funktion, uden at virke overdådigt men bidrage til et harmonisk og behageligt miljø i hjemmet.

Et bredt udvalg af lamper

Hos KopK har vi et bredt udvalg af belysning fra Herstal, så der er noget for enhver smag. Hos KopK forhandler vi flere af Herstals mest populære og skønne serier. Tag for eksempel Motown serien der giver et flot og jævnt lys. Motown modellen findes både som loftslampe, væglampe og gulvlampe. Er du mere til retro inspirerede lamper kan du med fordel se nærmere på Herstals Haley og Dixie loftspendal, motown serien i kobber og de juvelfarvede Marlin pendaler.

Den klassiske Vienda serie indeholder blandt andet den klassiske pendel lampe, der passer ind i et hvilket som helst hjem, og som giver god belysning til spise- eller køkkenbordet. Desuden fører vi her hos KopK desuden også forskellige former for lamper til spots, for eksempel til vægspot. Leder du efter en fin læselampe kan du med fordel se nærmere på den hippe Manola bordlampe eller den enkle Neptun bordlampe.

Mere end blot flot belysning

Endvidere fører vi hos KopK yderligere produkter fra Herstal. Tag for eksempel de flotte sengesæt i forskellige mønstre og farver. Eller indret din have eller altan med Bali lanternerne, regnmåler og et fordrebræt.

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 116
  DKK 1950
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret