Kategorier
Hoptimist

Hoptimist

Hvis der er noget, som kendetegner den danske ånd, så er det optimismen, og den kommer til leve i den altid glade hoptimist, som står og hopper på mange borde rundt omkring i landet. Oprindeligt blev hoptimisten skabt af møbelsnedkeren Gustav Ehrenreich i 1968, og dengang kendetegnede den i høj grad den herskende tidsånd, som var gældende i slut 60’erne samt start 70’erne. I 1974 udgik den dog af produktionen og kunne nu ikke længere få folk omkring i landet til at trække på smilebåndet. Den lille hoptimist kom dog i 2009 endnu engang hoppende ind i folks hjerter landet rundt da den blev relanceret af designeren Lotte Steffensen sammen med firmaet Hoptimist.

Man kan hurtigt se, at den nye hoptimist er skabt med Gustav Ehrenreich i tankerne, samtidigt med, at der dog er et bredere udvalg af hoptimister nu end der var før. For det er nu muligt at købe hoptimisten i mange forskellige former for materialer, former, størrelser og farver. Dog har de alle sammen det til fælles, at de kan få et smil frem hos enhver, som ser de små figurer stå og hoppe derudaf i ét væk.

Hoptimisten er en oplagt gaveidé og er noget, som alle personer, uanset alder vil blive glad for. Du kan blandt andet finde hoptimisterne Bimble, Birdie, Bunny, Rooligan og Student og som om dette ikke var nok kan du også finde en hoptimist i kobber.

Uanset hvilken hoptimist du vælger at købe, kan du være sikker på, at den vil skabe livsglæde for dem, som er omkring den med sit brede smil og sit hoppende hoved. Uanset om din hoptimist er til lands, land vands eller i luften vil den have sin helt egen personlighed og det gør det nemt for dig, som skal vælge en hoptimist fordi, at der altid vil være en, som der passer til lige netop dig.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 720
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret