Kategorier
JEVA Backpack XL rygsæk

JEVA Backpack XL rygsæk

JEVA skoletasken passer til alle børn. Det er altid svært at finde den rigtige skoletaske til de lidt større børn, fordi de som regel ved mere, ved hvad de vil have, og derfor er de mere kræsne i valget af skoletaske. Men selvom de er blevet større, skal skoletasken stadig være praktisk. Og den kombination finder man hos JEVA og deres XL backpacks. Taskerne kan indeholde 33 liter, og så er der plads til en bærbar computer på op til 17,3 tommer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 699
  DKK 699
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Som sidder i en lomme for sig selv og derfor ikke bliver beskadiget af bøger, blyanter eller madpakke. Der er polstret ryg, så den er til at holde ud at gå med også i længere tid, uden at man får ondt i ryggen. Den har mange forskellige rum, så der er mulighed for at holde bøgerne og madpakken separat. 

  Og så kan den fyldes godt om med bøger, uden at det skader holdningen. Giv en JEVA backpack i julegave. Og hvis du nu er god, så giver du dit barn en skoletaske fra JEVA i julegave. Selvom der måske er lang tid til, at næste skoleår begynder, kan barnet have tid til at vende sig til tasken, og det hjælper altid. 

  Hvis du vil, kan du selv lade ham eller hende vælge, hvordan skoletasken skal se ud, for bare XL skoletasken fås i fire forskellige farver, som alle passer til et barn, der ikke er til tegnserier eller prinsesse-farver længere. 
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret