Kategorier
JEVA Backpack rygsæk

JEVA Backpack rygsæk

Praktiske JEVA backpacks. JEVA har i årevis leveret funktionelle og smarte rygsække til skolebrug og deres populære backpack-serie er absolut ingen undtagelse. Mere stilren og tidløs i designet er denne serie perfekt til den ældre skoleelev, som begår sig i folkeskolens ældste klasser eller måske allerede har bevæget sig ud på nye eventyr på en ungdomsuddannelse. Backpack-serien fra JEVA er enkel, men absolut funktionel.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 549
  DKK 549
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Serien har to store rum med et indbygget sleeve til en bærbar computer op mod 15 tommer, men har også de velkendte net-lommer i taskens sidestykke, hvor det er optimalt at opbevare en drikkedunk eller en lille taskeparaply til de regnfulde dage.

  Perfekt til skole og vandreturen. JEVAs Backpack-serie er desuden også god til vandreture eller anden fysisk udfoldelse idet den er lavet i et superlet materiale, vejer kun 500 gram og samtidigt har den et åndbart rygstykke, som gør det komfortabelt for ryggen når den bæres. 

  Den er desuden vand- og smudsafvisende, hvilket gør sig godt på skov- eller teltture, hvor tasken godt kan risikere at få et par knubs og blive beskidt. Med en rummelighed på hele 31 liter er det backpack-serien meget alsidig. 

  Backpack-serien kommer i et væld af forskellige designs af monokrone farver og mønstre, så du kan med garanti finde din næste skole- eller vandretaske i JEVAs store udvalg af backpack-rygsække. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret