Kategorier
JEVA Box penalhus

JEVA Box penalhus

Et JEVA box penalhus til det kreative. Et penalhus skal være praktisk og skal kunne indeholde lidt af hvert. Med et penalhus fra JEVA får dit barn dét, og samtidig muligheden for at vælge det penalhus, som han eller hun allerhelst vil have. Det findes nemlig ikke mindre end 31 forskellige mønstre og farver, så der er rig mulighed for, at dit barns yndlingsfarve eller mønster er blandt dem.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 95
  DKK 130
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Penalhusene har samme størrelse, nemlig 22,5 centimeter i længden, 10,5 i bredden og 6 centimeter dybt. Giver det ikke lige mening i dit hoved, så betyder det, at der er plads til både nyindkøbte blyanter, store viskelædere, en lineal og meget andet, som dit barn kan have brug for i løbet af en skoledag. 

  Hvorfor et godt penalhus er vigtigt. Og netop dét at penalhuset kan indeholde mange forskellige ting, gør det til et godt penalhus for et hvert barn fra 0. til 6.-7.klasse. For der skal nemlig være plads til det hele, så det ikke ligger og flyder rundt i tasken. Eksempelvis kan det i dag være smart at have et USB-stik med, hvor der kan være lektier på. Eller måske er dit barn glad for at tegne og male, og så skal der være plads til mange forskellige farveblyanter, tuscher og blyantspidsere. 

  Og så skal penalhuset kunne holde på tingene. Box penalhuset fra JEVA har en god lynlås og er lavet af et stof, som ikke så let går i stykker. Det betyder, at penalhuset kan holde længere og i flere skoleår. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret