Kategorier
JEVA Intermediate skoletasker

JEVA Intermediate skoletasker

JEVA Intermediate skoletaske. JEVA Intermediate skoletaske er ligesom JEVA Beginners skoletaske, rigtig god til børn i indskolingen. Der er plads til flere ting, da rummene i Intermediate skoletasken er større. Det store rum i skoletasken rummer 5 ekstra liter, og gymnastiktasken rummer 3 ekstra liter i forhold til Beginners skoletasken. Foam-back ryggen som også findes på Beginners skoletasken, støtter barnets ryg og sikrer optimal komfort. 

Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 299
  DKK 999
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  JEVA Intermediate skoletaske fås i mange flotte og funktionelle designs, til både drenge og piger. Det er super nemt, også for barnet selv, at justere stropperne på skoletasken. Polstringen på bæreremmen og brystremmen der kan indstilles efter behov, sikrer optimal bærekomfort. 

  Der er på skoletasken, placeret reflekser der skal sikre, at barnet er synlig i trafikken. 

  Mange funktionelle rum med plads til endnu mere. JEVA Intermediate skoletaske indeholder praktiske rum med forskellige formål. 

  Hovedrummet i skoletasken, er delt i to, for at sikre en bedre vægtfordeling af skolebøgerne. I skoletasken findes også et isoleret rum, der kan rumme to af JEVAS madkasser. Der medfølger en madkasse pr. skoletaske. 
  På siden af tasken er der plads til drikkedunken der nemt kan tages op og stilles i tasken igen. Også drikkedunken følger med skoletasken.

  Den medfølgende gymnastiktaske har sit eget rum, og kan tages ud af tasken og bruges som seperat rygsæk. Når gymnastiktasken er i brug, kan den let sættes fast på skoletasken. Når gymnastiktasken ikke er i brug, kan den tages op af skoletasken, så rummet i skoletasken kan bruges til noget andet.  

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret