Kategorier
JEVA Regnslag

JEVA Regnslag

JEVA regnslag til din rygsæk. Det danske vejr er sjældent til at regne med. Alligevel trodser flere og flere danskere det og cykler eller går til og fra skole og arbejde som aldrig før. Derfor er der også flere og flere der når frem med et vådt indhold i tasken, når de trodser det danske vejr. Der er ikke noget mere surt end at nå frem med våde bøger eller en våd computer og derfor er det rart at have en taske, der kan holde taskens indhold tørt.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 79
  DKK 79
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Disse praktiske regnslag fra JEVA er perfekte for dig, der skal cykle eller gå til og fra skole eller arbejde i alt slags vejr. De er også perfekte til vandreture, festivaler eller andre udendørs begivenheder. Regnslagene holder 100 % og er fuldstændig vandtætte.

  JEVA regnslag er en praktisk og nem løsning. Regnslagene passer til alle JEVA skoletasker og er superhurtige og enkle at sætte på tasken, når det begynder at regne eller sne. Det er altså en god idé, at dække din JEVA skole- eller arbejdstaske ind i et fint og fuldstændig vandtæt regnslag, der beskytter din rygsæk – og indholdet – mod regn, snavs og sne. 

  Regnslagene fås i forskellige farver og fylder ikke ret meget i tasken, så du kan vælge lige den farve, der passer til dig. På den måde kan du hurtigt og nemt komme til og fra skole og på arbejde med dine bøger, mapper, computer og andre skolesager i god behold. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret