Kategorier
JEVA Square rygsæk

JEVA Square rygsæk

Firkantede skoletasker fra JEVA. Det er vigtigt at vælge en skoletaske med stor komfort, da barnet bærer rundt på tasken samt bøger, madpakker, gymnastiktøj, penalhus og meget andet på ryggen i mange timer i løbet af en skoleuge. Hvis skoletasken ikke er komfortabel og passer til barnet, kan det giver skader i ryggen, nakken eller skuldrene. Stropperne på JEVAs skoletasker kan justeres i længden, så skoletaskens vægt placeres anatomisk korrekt på netop dit barn.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 479
  DKK 480
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Og sikrer optimal komfort med den punktstøttede ryg, som er i taskerne fra JEVA. Maksimal komfort og funktionalitet. JEVA er et af de mest anerkendte mærker når det kommer til skoletasker til børn i folkeskole-alderen og derfor kan du trygt klæde dit barn på i en af JEVAs populære Square-modeller. 

  Skoletaskerne er, som navnet antyder, firkantede. Dette giver en solid ramme og rigeligt med plads, der kan rumme bøger og samtidigt giver en god beskyttelse, holder tingene i tasken tørre. Overfladen er lavet i et slidstærkt materiale, så tasken ikke bliver beskadiget under turen i skolebussen, at blive smidt i garderoben eller ved leg på vej hjem. Skoletaskerne fra denne serie kommer med en aftagelig gymnastikpose, som matcher skoletaskens design. 

  JEVA Square kommer i flere forskellige mønstre til enhver smag, men kan også fås i monokrone toner. Modellen har et stort rum, en mobillomme og flere minder frontlommer, som kan bruges til nøgler eller et af JEVAs matchende penalhuse. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret