Kategorier
JEVA Supreme rygsæk

JEVA Supreme rygsæk

Skoletaskeserien Supreme fra JEVA. Skoletaskeserien Supreme henvender sig de unge og består af smarte 2-i-1 tasker som indeholder en ekstra aftagelig taske på 10L i volumen. Selve tasken har en volumen på 30L, som gør tasken meget rummelig. Dette kan være rigtigt smart for elever som går til sport efter skole og har brug for mere plads end normalt. Eller fx. hvis man har en let skoledag med kun enkelte timer, så kan man nøjes med den lille taske og lade den store blive hjemme.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 649
  DKK 649
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Taskernes design er fx. prydet af camouflage farver i forskellige nuancer eller præget af artistiske mønstre i flere forskellige farver og temaer. Der findes noget til enhver smag.  Alle tasker i serien har et navn som passer til designet, heriblandt Indian, Cactus, Pink Denim eller Starlight. Alle taskerne er meget forskellige og henvender sig både drenge og piger. 

  Skoletaskerne fra Supreme er komfortabelt polstret og de faconsyede remme lader dig indstille tasken alt afhængigt af tasken vægt og din kropsbygning, så du altid er sikret optimal komfort. Derudover har tasken en 3-punktstøttet ryg, som sikrer at tasken ikke bliver ubehageligt at have på, til trods for vægten i tasken. Selve tasken vejer, inkl. den aftagelige taske, 1060 gram, som er en meget almindelig vægt for skoletasker.

  Til alle skoletaskerne fra Supreme serien, kan der fås matchende penalhuse.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret