Kategorier
JEVA Survivor rygsæk

JEVA Survivor rygsæk

Praktisk og smart JEVA rygsæk til alle. Survivor rygsækken fra JEVA er en praktisk størrelse for alle, der kan have brug for en rygsæk. Den er smart og findes i et væld af forskellige flotte farver og spændende mønstre – til både piger og drenge. Rygsækken kan rumme 26 liter og er delt op i 2 store rum og et mindre frontrum, hvor der er organizer samt en lomme til mobiltelefonen. 
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 549
  DKK 549
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Der er også mulighed for at fastsætte ting uden på tasken ved hjælp af en regulerbar snøre, der sidder uden på frontrummet. Den er praktisk til for eksempel et lille tæppe, en cykelhjelm, en ekstra trøje eller måske lidt frugt til en udflugt. 
  Man kan også snildt bruge rygsækken som skoletaske, og da er der også en praktisk og polstret pc-lomme – hævet fra bunden - bagerst i tasken.

  Udover at være meget praktisk indrettet, er Survivor rygsækken også let, behagelig og komfortabel at have på ryggen. Den er ergonomisk udformet med 3 støttepunkter og har faconsyede og polstrede remme. Det er med til at skåne ryggen og skuldrene, når tasken er pakket godt op til skolen eller udflugten. Derudover er der en regulerbar brystrem, der kan spændes og justeres efter behov.

  Opfylder mange behov. Survivor rygsækken opfylder med andre ord mange rygsæk-behov for piger og drenge i alle aldre. Med dens smarte og charmerende udtryk, praktiske og alsidige indretning og størrelse samt komfortable og ergonomiske udformning, kan valget af ny rygsæk ikke være svært. Det skulle da lige være at vælge én af de mange flotte varianter og farver. 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret