Kategorier
JEVA Twozip penal

JEVA Twozip penal

JEVAs flotte penalhuse med masser af plads. Disse flotte TWOZIP penalhuse fra danske JEVA fås med mange forskellige motiver til både piger og drenge. Du finder blandt andet motiver som Formel 1, pailletter, stjerner, heste, trolde, camouflage og mange andre ting. De fine penalhuse matcher med alle skoletasker og rygsække fra JEVA og du er derfor sikker på, at du kan finde lige det penalhus, der passer til din taske.


Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 169
  DKK 349
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  TWOZIP penalhusene er flotte og praktiske med to separate rum, der åbnes og lukkes med lynlåse. Rummene indeholder en fuldstændig komplet samling af skriveredskaber – 2 blyanter og 12 farveblyanter – linealer, blyantspidser og viskelæder. Alle produkter er ergonomisk korrekte og produceret i materialer af høj kvalitet. 

  Desuden indeholder penalhuset et skema, hvorpå barnet kan skrive sit skoleskema ind. Med et TWOZIP penalhus fra JEVA er du altså helt sikker på, at du har alt hvad du skal bruge til skolebehov og penalhuset er perfekt til barnet, der skal starte i skole.
  Det oplagte valg. 

  JEVA TWOZIP penalhus er altså det oplagte valg, når barnet skal starte i skole. Med denne type penalhus er du sikret de vigtigste skoleting i en flot indpakning. Desuden er skoletasken og penalhuset et af de helt store samtaleemner, når de nye skolebørn holder frikvarter. Med de mange fine motiver kan børnene skabe fantasifulde fortællinger.

  Penalhusene er lavet af nylon og polyester og vejer cirka 330 gram. De måler 19 x 11 x 4 cm og passer derfor ned i alle skoletasker.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret