Kategorier
JEVA U-turn skoletaske

JEVA U-turn skoletaske

Ideel skoletaske til de små. JEVAs U-TURN skoletaske er et supergodt bud på en tro følgesvend til dit barn i 1. til 4. klasse! Tasken er ergonomisk rigtigt udformet med fire støttepunkter, så den sidder virkelig godt på barnets ryg. Den har også gode kraftige, polstrede remme, der er behagelige at have på skuldrene. Remmene kan desuden justeres hele 7 centimeter, så de kan tilpasse sig barnet, mens det vokser.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 639
  DKK 640
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Tasken er delt op i flere rum, der gør det praktisk og ideelt for dit barn at have skoletasken med sig i skole. Der er det store rum, hvor der er plads til de store ting, samt en ideel polstret tabletlomme, der er hævet fra bunden af tasken. Forrest er der et isoleret rum til madkassen, der hjælper med at holde madpakken frisk. Drikkedunken, der også følger med tasken, har plads på siden af tasken i et fint, åbent rum.

  Med tasken følger også en gymnastikpose, der har hjemme i rummet i taskens klap. Gymnastikposen, der har indstillelige remme, kan tages af skoletasken, når skemaet ikke står på gymnastik. Her er der til gengæld et ekstra lille rum, barnet kan have glæde af.

  Smart og cool skoletaske. U-TURN er en virkelig god, behagelig og praktisk skoletaske for de mindste skolebørn. Men udover at være en fortrinlig og pålidelig følgesvend, er den også en flot taske i smarte farver og spændende mønstre. Kort sagt en tiltalende og cool taske til alle friske piger og drenge i de små klasser! 

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret