Kategorier
JEVA Velcro wallet

JEVA Velcro wallet

Forkæl dit barn med stilet velcro pung fra JEVA. For børn i alderen 7-14, er der ikke meget der er vigtigere end at imponere de andre børn i skolen, og til det kan en velcro-pung være det perfekte middel. Disse punge egner sig til opbevaring af penge, hvilket nok vil være en lettelse for de fleste forældre. Det er kun praktisk, hvis børn af og til har penge på sig, men de er ikke altid de mest ansvarlige mennesker, og hvis pengene efterlades i lommen, kan de komme til at forsvinde.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 99
  DKK 100
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  At give jeres barn en pung - wallet vil lære dem ansvarlighed: det vil få dem til at føle, at deres forældre har tiltro nok til dem at de må administrere deres egne penge, hvis de får et redskab til det.

  Desuden kan vores punge bruges til opbevaring og beskyttelse af smartphones, igen en praktisk ting. Mange børn ejer i dag en iPhone eller Android telefon, og hvis de ikke passer på, bliver den let beskadiget. Og så er det forældrene der står for regningen. Med vores beskyttende punge er man frie for den bekymring, og kan trygt overlade sit barn deres telefon.

  Det der dog gør vores punge til et hit hos unge, er deres design. JEVA pungene findes i mange strålende farver og med mange motiver. Der er helt sikkert ét, som dit barn synes er perfekt. Og med velcro-låsene er det nemt at lukke og åbne for pungene, uden at bekymre sig om kiksede lynlåse. 

  Dermed kombinerer vores velcro-punge både stil og praktikalitet, og sikrer jeres barn opmærksomhed og beundring fra resten af klassen - alt sammen for en rimelig pris.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret