Kategorier
JEVA Wallet

JEVA Wallet

Lad dit barn opbevare sine penge og kort sikkert i en JEVA Wallet. Denne Wallet-serie fra danske JEVA består af en række smarte punge i forskellige designs. De mange flotte mønstre og motiver gør, at du er sikker på, at dit barn kan finde lige den pung de ønsker sig. Motiverne omfatter blandt andet roser, trolde, hjerter, mursten, star wars-tema, camouflagemønster, blomster og meget andet.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 89
  DKK 130
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  De fås altså i mønstre – og farver – der tilgodeser både piger og drenge og de mange forskellige motiver matcher også de forskellige skoletasker og penalhuse fra JEVA.

  JEVA er et velkendt og anerkendt dansk mærke, der i mange år har produceret skoletasker, rygsække, penalhuse og mange andre ting til skolebørn. De er kendt for deres høje kvalitet og alsidighed, idet de producerer fine produkter til enhver smag og gode priser. Danskerne anerkender denne type egenskaber og derfor har de fleste danske skolebørn også produkter fra JEVA.

  En JEVA Wallet er lille og praktisk. Pungen er af nylon og måler 13 x 9 cm når den er lukket. Den smarte velcrolukning gør, at den er nemt håndterbar for dit barn. Derfor er denne type pung også en perfekt førstegangspung. 

  En JEVA Wallet består af en møntlomme med lynlås, en lomme til sedler, en gennemsigtig lomme til kort og to små lommer, som man kan bruge til lige det man har lyst til. Den rummer således alt hvad der behøves – og mere til – for at barnet kan opbevare sine penge sikkert. Den lille praktiske pung fylder ingenting og kan tages med i enhver taske.

  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret