Kategorier
JEVA Skoletasker

JEVA Skoletasker

Stort udvalg af tasker fra JEVA. JEVA tilbyder et væld af forskellige tasker, som henvender sig til både børn og unge segmentet. Heriblandt findes serien JEVA beginners, som består af både skoletasker og penalhuse som taler til de helt unge. Dette er fx. med et fodbold eller formel 1 tema til drengene, og et blomster eller heste tema til pigerne. Derudover er der også en helt masse kønsneutrale skoletasker i forskellige farvetemaer.
Mærke
  Pris

  [Manufacturer]

  [Price]

  DKK 63
  DKK 800
  DKK  - DKK 


  Indlæser produkter
  Til de lidt ældre har JEVA skabt fx. serien Supreme som består af en række skoletasker i forskellige størrelser og former. Serien indeholder blandt andet tasker med camouflage farver i både grønne og blå nuancer, samt tasker med artistiske mønstre i forskellige farver. I denne serie findes derudover skoletasker med en indbygget ekstra taske, som fx. kan være praktisk i forbindelse med idræt eller fritidsaktiviteter efter skole. 

  Derudover har JEVA en række tasker som henvender sig til det ”backpackende” folk. Dette er tasker som er bygget specielt til at være udsat for lidt af hvert og som har plads til alle de ting, som du måtte have brug for på en længere vandretur. På disse tasker er funktionalitet i fokus og dette indebærer fx. praktiske lommer som kan tilgås af bæreren. 

  Taskerne er desuden designet til at være ekstra komfortable på farten fx. med ekstra polstrede paneler og blød rygrem. JEVAs backpacker tasker har en volumen på imellem 31 og 33 liter.
  • E-Mærket
   E-Mærket
   KopK.dk er kontrolleret og godkendt af ehandelsfonden
  • Emballage
   Bemærk: Vi sender din ordre i genbrugsemballage
  • Hurtig levering
   Alle ordrer leveres indenfor 1 - 6 hverdage
  • Fortrydelsesret
   Du har 90 dages fortrydelsesret